Bikefit

Onderhoud & Reparatie

Opbouw

Iedereen die zijn/haar eerste fiets heeft gekregen ervaart de vrijheid die fietsen geeft. Fietsen geeft de mogelijkheid de omgeving te verkennen, je lichaam te trainen en te genieten van bewegen. Helaas wordt de vreugde die fietsen kan brengen nog te vaak beperkt door pijn of oncomfortabele posities die te vermijden zijn. De juiste fietsafstelling kan hier de oplossing bieden.

Middels het gebruik van een professioneel meetsysteem wordt je opgemeten. De gegevens worden ingevoerd. De resultaten hiervan worden geprojecteerd op jouw fiets.

Aan het einde van de meting heb jij een fiets die goed bij je lichaam en rijstijl past. Omdat je door een bikefit lekkerder op je fiets zit is een bikefit voor iedereen aan te raden: Fietsen wordt opeens (nog) leuker! Het kan de goede start zijn nu je net je nieuwe racemonster hebt gekocht. Of je wilt af van de klachten die – soms pas na een paar uur – komen opzetten.

Wij verrichten alle soorten onderhoud aan je racefiets, baanfiets, gravel-/crossbike of tijdritfiets.

Een fiets bevat genoeg onderdelen die kunnen slijten of stuk kunnen gaan. Plan daarom regelmatig een onderhoud- of servicebeurt in. Elke renner is anders, Ivoos Bike Build adviseert je over welke materialen het meest geschikt voor je zijn, zodat jij duurzaam kunt blijven fietsen.

Wij hebben liefde voor de fiets en zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken.

De werkplaatstarieven zijn exclusief materiaal.

Bel even of maak een afspraak, dan helpen wij je snel en vakkundig.

 

 

 

 

Heb jij een frame met wel of geen onderdelen en wil je deze opgebouwd hebben dan kan dat. 

Als jezelf de onderdelen hebt, maar niet het gereedschap om dit in elkaar te zetten, dan bouwen wij deze graag voor je op. 

Het opbouwen van een  custom bike behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je geen onderdelen dan gaan we samen opzoek naar de juiste en bouwen deze op tot de fiets die jij wilt. 

Voor meer info, bel of maak een afspraak.